Makita FS6300R, 570W, 0-6000 об/м Електрически Винтовер

ПРОДАВАДобави в избрани
Контакти
Phone: 08..........покажи
Добавено 2022-04-25 17:39:05
Променено: 2022-04-25 17:39:05

Описание

Електрически Винтоверт Makita FS6300R, 570W, 0-6000об.Идеален за завиване на гипсокартон към профилите.Изключително здрав и безшумен съединител.
Директното задвижване при реверс осигурява ефективно отвиване на винтовете без изваждане на ограничителя.Изключително удобен ергономичен корпус, осигуряващ намаляване на умората на ръцете дори при продължителна работа с инструмента, висока мощност, както и плавно и лесно натискане на превключвателя.Наличие на държач за резервни накрайници.
Ограничителят позволява лесно поставяне/изваждане на накрайниците с едно движение.Компактният и лек дизайн осигурява отлично управление и маневреност при работа с инструмента.Вентилационните отвори са проектирани така, че отработеният въздух да не разпръсква прахта и отпадъците по време на работа с инструмента близо до пода.Ергономичната ръкохватка с меко гумено покритие осигурява по-удобна работа и по-голям контрол, като същевременно намалява умората на потребителя при работа с инструмента.Вградената светодиодна подсветка улеснява работата в тъмни помещения. Моделът не е походящ за самонарезни винтове.Внос на машини втора употреба от Германия ако се интересувате от марка или модел не се притеснявайте да попитате на линия сме. Моля вижте и другите ни обяви разполагаме с всякакви машини.

Допълнителна информация

Състояние Използвано
Допълнителни ---

Местоположение

Област София

Обяви на този потребител