Курс по Китайски Език за Начинаещи, Пловдив. Стартираме

ПРОДАВАДобави в избрани
Контакти
Phone: 08..........покажи
Добавено 2021-07-02 19:00:21
Променено: 2021-07-02 19:00:21

Описание

Добро утро! - 早上好!
Добър ден! -下午好!
Добър вечер! - 晚上好! Открийте нови хоризонти! Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ – лидер в чуждоезиковото обучение - Ви предлага обучение по Китайски език, ориентирано към комуникация, в 80 учебни часа. Ние ще ви предложим ефективна учебна система, която в еднаква степен акцентира както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните способности.
Лекциите се водят от квалифициран преподавател. Всеки един от курсистите за нас е специален - затова обучението при нас се провежда в малки групи. Обстановката в Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ е комфортна, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията. Може да изберете дневна, вечерна или съботно-неделна група. Предлагаме и индивидуално обучение, по график съобразен с Вас. Възползвайте се от нашите отстъпки при специални условия. След полагане на финален тест се издава сертификат за завършено ниво съответстващ на общата Eвропейска езикова рамка.
За повече информация, заповядайте при нас на адрес: Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов №15 тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762
mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. / сайт: http://alfabet.bg
 

Допълнителна информация

Допълнителни ---

Местоположение

Център, гр. Пловдив , Област Пловдив
ул. Цанко Дюстабанов 15

Обяви на този потребител