Гръцки Език за Начинаещи и Напреднали – Пловдив. Старти

ПРОДАВАДобави в избрани
Контакти
Phone: 08..........покажи
Добавено 2021-07-02 19:01:27
Променено: 2021-07-02 19:01:27

Описание

Искаш ли да говориш езика на Омир? Искаш ли да се потопиш в древността...? Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ е правилния избор!
 
Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ, доказан авторитет в езиковото обучение - Ви предлага обучение по Гръцки език І – ІII ниво, по системата «Ελληνικά τώρα» - доказано ефикасна учебна система, която в еднаква степен акцентира както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните способности. Всяко ниво включва 80 учебни часа. Нашите преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Всеки един от курсистите за нас е специален - с неговите специфични нужди и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи. Обстановката в Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ е комфортна, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията. Предлагаме и индивидуално обучение, по график изцяло съобразен с вас. След полагане на успешен финален тест се издава сертификат за завършено ниво, съответстващ на Европейска езикова рамка.
Изучаването на гръцки език в Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ е свързано не само с гръцкия език, но и с опознаването на културата на южните ни съседи.
 
За записване и информация заповядайте при нас на адрес: Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ,
тел.: 089 562 2474; 088 738 8566; 032/62-77-62
mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. / сайт: www.alfabet.bg Ние сме в гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов №15

Допълнителна информация

Допълнителни ---

Местоположение

Център, гр. Пловдив , Област Пловдив
ул. Цанко Дюстабанов 15

Обяви на този потребител